Дървен материал

Дървеният материал е важна част от всяко строителство, и в Топузов Груп ЕООД сме горди да предлагаме широка гама от висококачествени дървени материали за всички видове проекти. Нашата фирма се отличава с години на опит и професионализъм в сферата на дърводелските услуги, като сме утвърдени като водещи доставчици на дървен материал в нашия окръг.

В Топузов Груп ЕООД сме на разположение на нашите клиенти с широк асортимент от дървени материали, включително дъски, греди, летви, талпи, ребра и много други, всички с гарантирано високо качество и издръжливост.

Нашата компания утвърдено работи с всички дърводелски фирми в окръга и имаме установени дългосрочни партньорски връзки с тях. Това ни позволява да предлагаме на нашите клиенти конкурентноспособни цени и най-добри условия за сътрудничество. Независимо дали става въпрос за големи строителни проекти или за малки домашни подобрения, ние сме тук, за да осигурим най-добрите решения за нашите клиенти.

Едно от основните ни принципи е да предлагаме индивидуализирани решения за всеки проект. Ние сме готови да работим тясно с всеки клиент, за да разберем техните нужди и изисквания и да предложим персонализирани продукти и услуги, които точно отговарят на техните изисквания.

С Топузов Груп ЕООД може да бъдете сигурни, че получавате не само висококачествени дървени материали, но и професионално обслужване и най-добри цени на пазара. Свържете се с нас днес, за да започнем да работим заедно по вашите строителни проекти и да ви помогнем да ги осъществите с успех и удовлетворение.

Цени на нашите услуги
Дъски
Цена на кубик (м3)
650 лв. 450 лв.
Промоционалната цена е за кофражни дъски с дължина до 5м на м3

Имате възможност да поръчате и чисти дъски или дъски с размери по поръчка.

Греди
цена на кубик (м3)
650 лв. 550 лв.
Промоционалната цена важи за стандартни размери до 10/10/4м

Цена на кубик за 5м. - 650лв. (м3)

Цена за кубик за 6м. - 800лв. (м3)

Цена за кубик за 7м. - 900лв. (м3)

Цена за кубик за 8м. - 1000лв. (м3)

Летви
Цена за пакет (36м, или 64м)
45 лв. 36 лв.
размера на летвата е 3/4/4м. или 2/3/4м.

2/3/4м - 16 летви по 4м. 64м.

3/4/4м - 9 летви по 4м. 36м.

 

Предлагаме и летви с размери по изисквания на клиента.

Изрезки за огрев от Чам
Една връзка е 3 кубика (3 м3)
250 лв. 180 лв.
Цената включва транспорт до Стамболийски

Предлагаме изрезки за огрев от Чам, получени след бичене на гредите или дъските. Те са ефективни, икономични и устойчиви на околната среда, предоставяйки висока топлинна ефективност при горене.

Всички цени, обявени на нашия сайт, са с включен ДДС. Така можете да получите ясна представа за окончателната сума, която ще платите.

Важно е да отбележим, че нашият дървен материал пристига в морско състояние, тъй като се бичи и се продава веднага след набичване от машината. Това гарантира свежестта и качеството на продукта, който предлагаме на нашите клиенти.

Може би търсите?
Пътна помощ за автомобил Пътна помощ за автомобил

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 30 лв.

гр. Пловдив - цена от 80лв.

гр. Пазарджик - цена от 80лв.

за страната 1,60лв на км.

Транспорт с самосвал до 3 тона Транспорт с самосвал до 3 тона

Цена за транспорт

гр. Стамболийски - цена от 20 лв.

гр. Пловдив - цена от 70лв.

гр. Пазарджик - цена от 70лв.

за страната 1,50лв на км.

Дърва за огрев Дърва за огрев

Изберете качествени дърва за огрев от Топузов Груп ЕООД, вашият надежден доставчик за топлина и уют през студените месеци. Нашата гама от дърва включва дъб, бук и акация, които гарантират дълготрайност и ефикасност.