От Началото до Върховете: Историята на Нашето Развитие и Непрекъснато Усъвършенстване

Добре дошли в нашата секция 'За Нас', където с удоволствие споделяме нашата вълнуваща история на растеж и иновации. Нашето пътуване започна през 2012 година със скромния, но амбициозен старт с Форд Транзит бус самосвал, който положи основите на нашата фирма.

На 21 август 2015 година, след пътно-транспортно произшествие, ние взехме решение да продадем буса и закупихме Mercedes Sprinter 308 (самосвал), който до днес е важна част от нашия флот. През 2016 година, ние закупихме ремарке тип платформа, което скоро се оказа, че трябва да бъде заменено с по-дълга и усилена версия, за да можем да товарим и бусове. Така, през 2017 година, ние преминахме към чисто нова платформа, внесена от Германия.

На 22 октомври 2018 година, ние добавихме Mercedes Sprinter 312 (самосвал) към нашия флот, като продължихме да разширяваме нашите възможности и капацитет.

Важен момент в нашата история е 2 Април 2022 година, когато ние направихме значителна стъпка напред, като закупихме професионална пътна помощ - напълно хидравлична и модерна Mercedes Sprinter 519. Това превозно средство не само ни позволи да преминем на следващо ниво в предоставянето на пътна помощ, но и засили нашата тенденция за растеж 'до небесата'.

Днес, нашата фирма продължава да се развива и иновира, като остава верна на своите корени и основни ценности. Ние сме горди с нашето наследство и сме благодарни на всеки един от нашите клиенти, които ни се довериха през тези години. Нашата амбиция е да продължим да бъдем вашият надежден партньор на пътя, предоставяйки услуги, които не само отговарят, но и надхвърлят очакванията ви.

В допълнение към нашата вълнуваща история на растеж и иновации, с гордост споделяме, че притежаваме официален лиценз за пътна помощ, издаден от [ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ"], което е гаранция за нашата професионалност и отговорност в предоставянето на тези услуги. Този лиценз е признание за нашите усилия да осигурим безопасност и надеждност на пътя за нашите клиенти.

Освен това, ние сме удостоени и с лиценз за превоз на товари и отпадъци, издаден от [Националната Информационна Система за Отпадъци]. Този лиценз подчертава нашата ангажираност към екологично отговорни практики и нашата способност да предоставяме висококачествени услуги в областта на транспорта и управлението на отпадъци.

Тези лицензи не само утвърждават нашата професионална легитимност, но също така отразяват нашата постоянна ангажираност към съответствие с най-високите стандарти в индустрията и нашето стремеж към непрекъснато подобрение и развитие.

Благодарим ви, че сте част от нашата история и се радваме на възможността да продължим да растем и развиваме заедно, като ви предоставяме услуги, които не само отговарят, но и надхвърлят очакванията ви.

Искаме да подчертаем, че нашата компания няма никаква връзка или общо с дружеството ADAC в Германия, което оперира под уебсайта adac.de. Ние сме напълно независима и самостоятелна организация, която се стреми към предоставяне на качествени услуги в областта на пътната помощ и транспорта, като винаги се ръководим от нашите собствени принципи и стандарти на професионализъм.

 

С уважение и преданост, Топузов Груп ЕООД