Дърва за огрев

В Топузов Груп ЕООД се гордеем с партньорството си с Валкин Лес ЕООД, водещ доставчик на дърва за огрев от най-висок клас. Нашата селекция включва дъб, бук, габър и акация, които са избрани заради тяхното отлично качество и дълготрайност на горене.

Нашият ангажимент е да доставим топлина и уют във вашия дом или бизнес с продукти, които гарантират удовлетвореност през студените месеци. Ние се занимаваме с ефективното и надеждно транспортиране на дървесината, като гарантираме, че вашата поръчка ще пристигне навреме и в перфектно състояние.

Дъб: Дъбовите дърва са популярни заради своята издръжливост и способността да издържат дълго време на горене. Те са идеални за дълги зимни вечери, тъй като осигуряват стабилен и интензивен източник на топлина.

Бук: Буковото дърво гори с ярък пламък и произвежда голямо количество топлина, което го прави предпочитан избор за бързо и ефективно отопление. С малко пепел след изгаряне, то е удобно за поддръжка и чистене.

Акация: Акацията издържа на високи температури и гори по-дълго от много други видове дърва. Със своята висока плътност, тя е идеална за дълготрайно отопление през най-студените месеци.

С Топузов Груп вие сте на сигурно място за намирането на идеалните дърва за огрев, които да ви осигурят уют и топлина през зимните месеци.

За поръчки и допълнителна информация, не се колебайте да ни позвъните на 0896000002. Гарантираме ви достъп до качествени продукти и надеждни услуги, които ще удовлетворят всички ваши нужди и очаквания.

Цени на нашите услуги
Бук
Цена на кубик (м3)
160 лв. 140 лв.
Промо цената важи до края на м. Май

В цената не е включен транспорт

Дъб
Цена на кубик (м3)
160 лв. 150 лв.
Промо цената важи до края на м. Май

В цената не е включен транспорт

Акация
Цена на кубик (м3)
140 лв. 125 лв.
Промо цената важи до края на м. Май

В цената не е включен транспорт

Транспорт
цена за транспорт - Стамболийски
30 лв. 25 лв.
Промо цената важи до края на м. Септември

В цената не е включено товарене 5лв. / м3

 

Предлагаме висококачествени дърва за огрев, нарязани и нацепени на удобни парчета с дължина 30 см, идеални за вашата печка или камина. Гарантираме, че нашите дърва са готови за употреба, осигурявайки бързо и ефективно отопление за вашия дом.

Често задавани въпроси
Как мога да поръчам дърва за огрев?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Можете да поръчате по телефона, като се свържете с нас на номер 0896000002 или посетите базата на Валкин Лес ЕООД в гр. Стамболийски, ул.Шовальов 5

Има ли различни размери на дървата за огрев?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Да, предлагаме дърва с различни размери. Подробна информация за размерите можете да получите на тел. 0896000002 или посетите базата на Валкин Лес ЕООД в гр. Стамболийски, ул.Шовальов 5

Предлагате ли доставка и на каква цена?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Предлагаме услуги за транспорт на дърва. За точна цена на доставката можете да се обадите на телефон 0896000002. Информация за общите цени можете да разгледате в секция "Цени" на нашия уебсайт.

Може би търсите?
Пътна помощ за автомобил Пътна помощ за автомобил

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 30 лв.

гр. Пловдив - цена от 80лв.

гр. Пазарджик - цена от 80лв.

за страната 1,60лв на км.

Транспорт с самосвал до 3 тона Транспорт с самосвал до 3 тона

Цена за транспорт

гр. Стамболийски - цена от 20 лв.

гр. Пловдив - цена от 70лв.

гр. Пазарджик - цена от 70лв.

за страната 1,50лв на км.

Дървен материал Дървен материал

Открийте най-добрите дървени материали за вашите строителни проекти в Топузов Груп ЕООД. Ние предлагаме греди, дъски, летви и други продукти на конкурентни цени и с възможност за персонализирани поръчки.