Превоз и регистрация на МПС в КАТ Пловдив

Топузов Груп ЕООД, утвърден лидер в сферата на автомобилните услуги в град Стамболийски, с гордост обявява старта на своята нова инициатива, предлагайки революционни услуги за превоз и регистрация на МПС в КАТ. Със своя дългогодишен опит и доказана експертиза, нашата компания е посветена на предоставянето на непревзойдени услуги, които не само улесняват, но и трансформират начина, по който клиентите ни виждат автомобилната регистрация.

Вдъхновени от най-новите тенденции и практики в бранша, ние в Топузов Груп ЕООД сме разработили комплексен подход, който обхваща всички аспекти на регистрационния процес - от първоначалната регистрация на автомобил нов внос до пререгистрация и смяна на собственост. Нашата цел е да предложим пълно и изчерпателно обслужване, което спестява време и усилия на нашите клиенти.

Разбираме, че времето е ценно, затова предлагаме бързи и ефективни решения, които минимизират необходимостта от чакане в дълги опашки. Нашите услуги включват организиране на транспорт до КАТ, професионална подготовка на всички необходими документи, както и плащане на всички съответни такси, включително Еко Такса. Например, за автомобили нов внос, Еко Таксата започва от 125 лв. за нови автомобили, достигайки до 308 лв. за автомобили над 10 години, осигурявайки така не само спазване на екологичните стандарти, но и финансова изгода за нашите клиенти.

В Топузов Груп ЕООД се гордеем с нашата способност да предоставяме персонализирани решения, които отговарят на уникалните нужди на всеки клиент. Независимо дали става въпрос за стандартна регистрация или по-сложни случаи като пререгистрация при откраднати или изгубени номера, нашият екип от професионалисти е тук, за да ви помогне.

Обръщайки се към Топузов Груп ЕООД, вие избирате не само качество и надеждност, но и иновативен подход, който превръща регистрацията на вашето МПС в лесен и приятен процес. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и да се възползвате от нашите конкурентни цени и висок стандарт на обслужване.

Сигурност на пътя Надеждност без граници Партньор в пътуването Спокойствие на пътя Вашата пътна опора
Често задавани въпроси
Какви услуги предлагате за регистрация на МПС в КАТ?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Ние предлагаме пълно обслужване за регистрация и пререгистрация на МПС, включително първоначална регистрация на нов внос, пререгистрация от друга област, смяна на собственост, както и съдействие при специални случаи като изгубени или откраднати номера.

Какви документи са ми необходими за да регистрирам автомобила си?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Когато закупувате автомобил, който е нов внос документите, който са ви необходими за да го регистрирате са: Талони от съответната държава (оригинал), от която е внесен автомобила, Договор за покупко-продажба или фактура издадени на юридическото лице, което ви продава автомобила (оригинал или ксерокопие), Договор за покупко-продажба (оригинал и ксерокопие) на ваше име от юридическото лице, което ви продава автомобила, фактура на ваше име (оригинал и ксерокопие), Декларация (Приложение 12) за продуктова такса (Еко Такса), Декларация за придобиване на МПС (Приложение 2) и двете Декларации се издават от юридическото лице, което ви продава автомобила, сключена застраховка Гражданска отговорност - трябва да я направите преди да подадете документите.

Трябва ли аз лично да присъствам за регистрацията на моето МПС в КАТ?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Не е задължително. Ние можем да организираме целия процес, включително подготовка и подаване на документите от ваше име, стига да ни предоставите необходимите документи и пълномощно.

Какъв е срокът за регистрация/пререгистрация на МПС в КАТ
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

След придобиването на МПС, срокът за регистрация или пререгистрация е 1 (един) месец. Ако е пропуснат срока, се налага административно наказание - фиш в размер на 200 лв. За регистрирани автомобили, който не са пререгистрирани в срок от 2 (два) месеца, в системата на Пътна Полиция - КАТ, се дерегистрират автоматично.

В какъв срок трябва да се направи регистрация на МПС в КАТ и кога съм в нарушение?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

От датата на закупуване на МПС-то разполагате с 14-дневен срок да извършите неговата регистрация. Ако закупувате вече регистрирано превозно средство, срокът за пререгистрация и смяна на талони е 30 дни. В случай, че не извършите пререгистрацията, неговата регистрация ще бъде анулирана. Необходимо е да знаете, че управлението на автомобил без регистрация в страната е незаконно и наказуемо. Когато купувате автомобил, който е нерегистриран и няма табели ви се издават така наречените транзитни номера. Не забравяйте, че те също са със срок на действие. В случай, че карате с изтекли временни табели, подлежите на санкция поради административно нарушение.

Колата е с газова уредба. Какво ми е необходимо за да направя регистрация в КАТ?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

За да регистрирате автомобила в КАТ е необходимо да представите удостоверение за извършена проверка на газовата уредба. Такъв ще ви издадат от всеки лицензиран сервиз. Още от 2014 година насам, собствениците на автомобили, монтирали АГУ в колите си трябва да задължително да уведомят КАТ за модификацията.

Търсите надеждна и бърза услуга за регистрация на МПС в КАТ? Топузов Груп ЕООД в Стамболийски предлага професионални услуги за превоз и регистрация на автомобили, които са идеални за жителите на Пловдив и околностите. Нашата експертиза в областта на автомобилните регистрации гарантира, че вашият автомобил ще бъде регистриран бързо и без никакви проблеми. Освен това, предлагаме конкурентни цени за Еко Такса и персонализирани решения, които отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент. Изберете Топузов Груп ЕООД за вашите нужди от регистрация на МПС и се възползвайте от нашите ефективни и удобни услуги. Нашата цел е да предоставим безпроблемно обслужване, което спестява време и усилия на нашите клиенти.

Може би търсите?
Пътна помощ за автомобил Пътна помощ за автомобил

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 30 лв.

гр. Пловдив - цена от 80лв.

гр. Пазарджик - цена от 80лв.

за страната 1,60лв на км.

Пътна помощ за бус Пътна помощ за бус

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 40 лв.

гр. Пловдив - цена от 100лв.

гр. Пазарджик - цена от 100лв.

за страната 2,00лв на км.

Пътна помощ за джип Пътна помощ за джип

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 35 лв.

гр. Пловдив - цена от 90лв.

гр. Пазарджик - цена от 90лв.

за страната 1,70лв на км.