DRINK AND DRIVE

Услугата Drink and Drive играе ключова роля в подобряването на безопасността на пътя в регионите на Пловдив, Пазарджик, Стамболийски и близките села и градове. Тази иновативна услуга предлага на своите клиенти спокойствие и сигурност, като позволява на тези, които са употребили алкохол, да се прибират безопасно у дома с техните автомобили. Професионалният екип на Drink and Drive се грижи за всичко - от управлението на автомобила до гарантирането на безопасността на пътника.

Разширявайки обхвата си извън градските райони, услугата се стреми да намали броя на пътните инциденти, причинени от шофиране след употреба на алкохол. Важно е да се отбележи, че услугата не е ограничена само до нощни часове или специални поводи. Тя е налична 24/7, предлагайки гъвкавост и надеждност на своите клиенти.

Освен транспортирането на клиенти, услугата също така включва и допълнителни опции като спешна подмяна на гуми, доставка на гориво и дори наемане на личен шофьор за по-продължителни периоди. Това я прави не само удобна, но и изключително практична за различни нужди.

Като цяло, Drink and Drive е повече от просто пътна помощ, това е всеобхватна услуга, насочена към предотвратяване на пътни инциденти и осигуряване на безопасност и комфорт за своите клиенти. Инициативата им е важна стъпка към създаването на по-безопасно и отговорно шофьорско общество.

Безопасност: Намалява риска от пътни инциденти Удобство: Транспортира клиенти и техните автомобили до дома Гъвкавост: На разположение по всяко време Отговорност: Подпомага създаването на отговорно шофьорско общество Покритие: Обслужва Пловдив Пазарджик Стамболийски и близките села и градове

Услугата Drink and Drive предлага безопасен транспорт на клиенти и техните автомобили в случай, че са употребили алкохол. Цената на услугата зависи от разстоянието и индивидуалните нужди на клиента. За точни цени, посетете секцията "Цени" на уебсайта или се обадете на 0896 000 002 за изготвяне на персонализирана оферта. Важно е да знаете, че резервацията може да бъде гарантирана с предварително капаро, което се извършва онлайн с кредитна или дебитна карта с няколко клика. Капарото се приспада от крайната сума след извършване на услугата.

Често задавани въпроси
Как работи услугата Drink and Drive?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Услугата предлага транспорт на клиенти и техните автомобили до дома, когато са употребили алкохол и не могат да шофират.

В кои региони е налична услугата?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Услугата е налична в Пловдив, Пазарджик, Стамболийски и прилежащите села и градове.

Как мога да поръчам услугата?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Можете да поръчате чрез телефон 0896 000 002

Каква е цената на услугата?
ADAC.BG ☎ 0896 000 002

Цената на услугата Drink and Drive варира в зависимост от разстоянието и специфичните изисквания на клиента. За да получите точна информация за цените в конкретни случаи, можете да посетите секцията "Цени" на уебсайта или да се свържете директно с компанията на телефон 0896 000 002 за изготвяне на индивидуална оферта, съобразена с вашите нужди.

Може би търсите?
Пътна помощ за автомобил Пътна помощ за автомобил

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 30 лв.

гр. Пловдив - цена от 80лв.

гр. Пазарджик - цена от 80лв.

за страната 1,60лв на км.

Пътна помощ за бус Пътна помощ за бус

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 40 лв.

гр. Пловдив - цена от 100лв.

гр. Пазарджик - цена от 100лв.

за страната 2,00лв на км.

Пътна помощ за джип Пътна помощ за джип

Цени за пътна помощ

гр. Стамболийски - цена от 35 лв.

гр. Пловдив - цена от 90лв.

гр. Пазарджик - цена от 90лв.

за страната 1,70лв на км.